Echipa

Fiecare zi sau noapte, fiecare oră, minut sau secundă petrecute în studiourile de radio mi-au arătat magia şi frumuseţea acestei lumi pe care numai cei deschişi la suflet o pot întâlni. Sunt pasionat de radio şi de aceea întotdeauna dispus să ajut pe noii veniţi în echipă (şi nu numai), dorind să le inspir „puţină nebunie frumoasă şi necesară” faţă de ceea ce înseamnă să fii realizator şi moderator de emisiuni

Mariana- site

 

Ce înseamnă pentru mine să fac radio?? Înainte de toate o mare provocare !!! Eu cred că am abilităţi de comunicare şi pot comunica uşor cu oamenii..Este un atuu !! Să fac cunoscute ascultătorilor multe lucruri noi, foarte interesante şi de ultimă actualitate în domeniul educaţiei pentru sănătate…. Plăcerea de a fi într-o echipă de oameni “MARI “”.. de adevăraţi prieteni !!! Îmi doresc să nu dezamăgesc nici colegii de echipă..dar nici ascultătorii….

Cristi- site

     Este foarte greu să mă descriu în câteva cuvinte, dar voi încerca. Sunt o persoană pasionată de muzică, de artă şi de tot ceea ce este frumos. Îmi place să comunic cu cei din jur şi nu numai. Detest oamenii falşi şi lipsiţi de scrupule. Ideea de radio mi se pare una extraordinară.

Liliana- site

Întâmplare? Da! Acesta este cuvântul care defineşte prezenţa mea la un microfon de radio . Întâmplarea fericită de a întâlni un Om deosebit care mi-a spus “poţi să faci asta”, acest Om se numeşte Marlen Ritter… şi… iată că am putut! Apoi am întâlnit un alt Om minunat, Viorel Sima, care mi-a propus să moderez şi aici, şi… iată-mă într-o lume minunată a prieteniei şi bunei dispoziţii. ! Lor şi celorlalţi colegi de la Radio MaryDo şi Radio Enigma un… mulţumesc din inimă! Iar vouă, ascultătorilor, vă spun… rămâneţi mereu alături de noi!

 

Text in editare

Text in editare

Text in editare

Text in editare

Text in editare

ADRIANA SIMIAN3

Text in editare

ILIE-site
Text in editare

 

Imag028(1)Nu poti scapa de anumite lucruri decât traindu-le,nu poti limpezi anumite obsesii decât privindu-le în fata,si nu poti cunoaste adevarata dragoste decât depasind-o.Nu poti stapâni decât acele lucruri la care ai renuntat,de care te-ai eliberat,nu prin detasare de ele însele,ci prin detasare de dorinta fructelor lor..

 

www.xenonhost.ro