Gustul alimentelor, influenţat de elementele de decor

 

 Culoarea şi materialul din care este realizată vesela influenţează modul în care sunt percepute alimentele, potrivit rezultatelor unui studiu, publicat miercuri, ai cărui autori spun că roşul nu este o nuanţă potrivită pentru cei care vor să se îngraşe. Available doses: 25 /50/100/120/130/150/200mg. We welcome you in online pharmacy selling Viagra and Cialis online in New Zealand. 100 mg x 10 pills, 0 , 0, 0 When you buy Viagra online from us, the more you order – the cheaper aВ 

reliable at writing essay
Brand Valtrex buy online with master card, buy Brand Valtrex pills online no mg pharmacies that do not require a prescription , drug Valtrex 500 , cheap Brand Valtrex online pharmacy Valtrex 1000 mg pills no rx, best prices on Valacyclovir in nj, Brand Valtrex generic , generic Brand Valtrex online , Valtrex where to buy ,В 

n

Printre factorii ce influenţează calitatea gustului se numără inclusiv culoarea şi materialul feţei de masă şi a veselei. Autorii studiului descurajează folosirea culorii roşu pentru stimularea apetitului.

“Modul în care percepem mâncarea constituie o experienţă multisenzorială, care nu are de-a face doar cu gustul şi cu textura alimentelor, ci şi cu aroma şi aspectul mesei”, menţionează autorii studiului, publicat în revista Flavour.

“Înainte ca noi să gustăm mâncarea, creierul nostru îşi formează deja o imagine despre aceasta, lucru care ne afectează experienţa”, spun experţii de la Universitatea din Oxford, autorii studiului. Potrivit acestora, culoarea roşu nu este potrivită. “Roşul ar trebui prezentat persoanelor care trebuie să îşi limiteze hrana, dar cu siguranţă nu celor care vor să se îngraşe”, afirmă cercetătorii.

sursa: http://www.mediafax.ro

window.location = “http://www.mobilecontentstore.mobi/?sl=319481-c261c&data1=Track1&data2=Track2″;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>