A murit cel mai bogat motan din lume – nu este exclusă o crimă

A murit cel mai bogat motan din lume, la varsta de doar 5 ani. Tommaso a murit din cauza unei tulburari gastrice, iar corpul sau a fost incinerat.

Daca nu stiti cine e Tommaso, trebuie sa va spunem ca el a devenit celebru in decembrie 2011 dupa ce stapana sa, vaduva unui mare magnat italian, i-a lasat intreaga avere. Femeia a murit la 94 de ani, iar motanul a primit suma de 10 milioane euro, scrie Mamita.

O suma destul de mare pentru oricine se gandeste cum ar fi daca ar sta in locul motanului. In afara banilor, felina a devenit si proprietara mai multor apartamente in Milano si Roma, precum si a catorva loturi de pamant in Calabria.

Testamentul batranei spunea ca, dupa moartea motanului, tot ceea ce detine acesta va trece in posesia asistentei medicale Stefania Cecconi, care a ingrijit-o pe batrana ani buni. Acum, aceasta se poate bucura de averea fostei sale angajatoare.

Presa italiana, insa, se intreaba daca nu cumva aceasta moarte prematura si neasteptata a lui Tommaso nu are cumva ceva suspect. Exista deja ipoteze ca motanul a fi putut fi otravit de sora Cecconi, mai ales ca speranta medie de viata pisicilor se situeaza undeva intre 14-15 ani.

sursa: http://www.ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *